keskiviikko 20. elokuuta 2008

Elämäni totuuksia

Nyt on aika vähän sanoja. Mutta kirjaanpa ylös, että muistan taas: hyvä seksi pelastaa maailman! Ainakin mun henk.koht. maailman. Loppukuun voikin hymyillä.

6 kommenttia:

Sola kirjoitti...

Kade ... tahtoo myös ;-)

Satu kirjoitti...

Kateellinen täällä _pane_ttelee :D

Mai kirjoitti...

Ihanaa Satukin täällä! Paljon olis tässä välissäkin kommentoitavaa ollut kummallekin. Seuraillut oon tiiviisti. Aktivoidun taas kaikilla saroilla vähitellen.

Mutta aiheeseen: Vaikutus laantuu ikävän nopeasti. Säännöllisyys on kaiken a ja o ja kertaus opintojen äiti vai miten nämä menevät. Pyh kaikki Kontulan tutkimukset siitä, että naiset ei enää halua. Vai oliks se, että nuoret sellaiset :D

Niin ja plääh, arvatkaa vaan oliko se se hiukan liian kovin tunteisiin vetoava, josta piti olla jo aikoja sitten yli. Yritän nyt siedättää itseäni siihen, että voisi olla vain ystävä ja rakastaja instead of elämäni rakkaus. Mut huonostihan tässä käy. Ja sitä paitsi se on aivan liian kiireinen ollakseen hyvä rakastaja (viittaan tuohon aiempaan kohtaan vaikutuksen kestosta ;)).

Sola kirjoitti...

Niin siis oliks tämä se kevään/alkukesän ihastus vai joku muu? *utelias*

Mai kirjoitti...

Sola: ei ollut ei, vaan se mun "Q ja JP" ;) Kirjoitin aivan alussa keväällä siitä miehestä. Nyt muka on muka tällanen ihan löyhä ja järkiperäinen, fyysisiin tarpeisiin ja henkevään keskusteluun perustuva, suhde hakusessa sen kanssa - ei mitään sen vakavampaa tai vaikeampaa :D Haiskahtaa pahasti itsepetokselta! Multa kyllä jostain syystä puuttuu nyt aivan kokonaan tuska. Oli tosi kivaa ja sitä ehkä taas tulee lisää joku päivä, mutta elämä ei järky mitenkään. Voisko olla totta, että pysyis hallinnassa? Takapakkia odotellessa.

Kesän mies ei tunnu missään. Tämän rinnalla. Ei sitten missään.

Satu kirjoitti...

Mites tässä nyt näin on käyny ettei jatkokertomuksia ole tullut?? En melkein kehtaa sanoa, mutta sanon sittekin: tarkottaako tämä sitä ettet ole elokuun jälkeen saanut? :)