tiistai 22. huhtikuuta 2008

Kevätleideilyä

Kevyempiin tunnelmiin päästiin illalla. Neidin kanssa kevätvaatteita ostamassa. Pelleiltiin sovituskopeissa ja saatiin yllättäviä kehujakin typyn päällä olleesta asustuksesta. Paljastin kehujalle, että vaatteet oli ex-miehen valitsemat ja hankkimat. Olin naimisissa aikamoisen tyylitaiturin kanssa. Toivon, että tyttö perii sen pettämättömän tyylitajun. Siihen sivujuonteena kuuluu ilmiömäinen kyky ostaa toisille täydellisen sopivia lahjoja. Sitä taitoa ihailin aina kovin ja sen hedelmistä pääsin itse usein aikoinaan nauttimaan. Itse yleensä yritän parhaani, mutta lopulta joudun osoittamaan rakkauttani ostamalla läheisille lahjoja, joista itse pidän. Kertoo ehkä jotain huonosta mielikuvituksesta tai eläytymiskyvyttömyydestä? Hassua, kun kumpaakin toki itse mielestäni omaan roppakaupalla :)

Mut miten se jalka nousikin niin kepeästi korkkareissa ja kevättakissa tuolla ilta-auringossa! Tuolla ihan ytimessä käyminen piristää mua lähes aina tolkuttomasti. Siemailin lopuksi lasin viiniä ja typy söi jäätelön, siinä ihan terdellä Espalla - ministi toki jäässä, mut pakko alottaa jo ulkokausi. Tuijottelin kepeästi kaikki mahdolliset mukavan näköiset tyypit. Eikös se Nicke Lignellkin aikoinaan bongannut Raakelinsa jostain kaffelta tämän tyttären kanssa? Muistan lukeneeni, että tytär oli kontannut koko ajan Nicken luo ja väkisinkin ottanut huomion. Hmm, toi typy on pikkusen varttunut siihen, mutta jotain muuta taktiikkaa voisi kyllä suostua koittamaan.

Kotimatkalla mietin varovasti, että jospa ei olla ihan niin syvällä enää. Oisko ollut vaan ohimenevä takapakki tarinassa. Jos vaan pysyisi toivo yllä, että sielunkumppaneita on olemassa ja kohdattavissa. Ja odotellessa voi nauttia elämästä näin. Keväällä toivoa on onneksi hiukan helpompi pitää yllä.

Aloin jo kirjoittaa mietteitä parisuhteettomuudesta ja toisen kierroksen ongelmista, mutta taitaa sittenkin olla paras jättää huomiseen. Nyt vielä pikkusen töitä ennen unia.

Ai niin, pahoittelut kaikkea muuta kuin keväisestä pohjasta! En ole yhtään perillä mistään pohjajutuista tai muistakaan tämän formaatin teknisistä hienouksista (vielä) ja musta on mulle aina musta.

Unia!

Ei kommentteja: