tiistai 22. huhtikuuta 2008

Eka

Tulossa: valivalia, paatosta ja muuta houkuttelevaa.

Enää ei tuntunut muiden blogeissa riekkuminen riittävän, joten täällä sitä ollaan. Asiantilan tajusin viimeistään siinä vaiheessa, kun olin niin koukuttunut tiettyjen ihmisten blogeihin, että mietin hieman huolestuneena heidän kuulumisiaan ollessani estynyt normaalista päivitysten tarkastustahdistani. Olen täällä todistanut vertaistukea parhaimmillaan ja haaveissani voisi tällainen "kaikenkokenut" nainen ehkä jopa antaa osuutensa tuohon soppaan. Ja toki tässäkin perimmäisenä tarkoituksena on pysytellä järjissä, vaikka sitten kirjoittelemalla.

En ole yhtään miettinyt miten ja mistä kirjoitan - arjesta ja oikeista tapahtumista vai enemmän tunteista ja fiiliksistä, enemmän vanhoja traumoja vai uusia haaveita. Se nyt kuitenkin on varmaa, että tajunnanvirtaa tulee olemaan, joten kielipoliisit ei ehkä saa täyttymystään täällä.

Otsikkokin kertoo, että ollaan vähän tilanteiden välissä. Isoja muutoksia on elämässä lähivuosina tullut tehtyä. Ekaa kertaa ihan omia päätöksiä. Osa jopa muiden toiveita vastaan, mikä oli kiltille tytölle ennenkuulumatonta. Nyt sitten edelleen päätöksiin tyytyväisenä, mutta vähän välitilassa. Mihin sitä elämäänsä sitten suuntaisi? Vai olenko ylipäätään itse ruorissa tai ratissa?



3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Heissan!

Ihanaa päästä tutustumaan sinuun vähän paremmin ja seurailemaan kuulumisiasi :) Ei jää niin yksipuoliseksi tämä yhteydenpito.

Jatkoa odotellen,
Satu

Sola kirjoitti...

Hei Mai - tervetuloa!

Näin vähän toivoinkin käyvän, sen verran nuo sun kommenttisi ovat herättäneet mielenkiintoani....

T. Sola

Mai kirjoitti...

Kiitos! Kiva, että täällä on heti käyty ;)

Jatkoa todella tulee - on noissa vanhoissa kaivelemista enemmän kuin tarpeeksi ja toisaalta välillä tuppaa uusiakin käänteitä elossa riittävän...

Mai